Lektioner

Barn/Ungdom - 40min á 250kr

Vuxna - 60min á 300kr

Obs) VIKTIGT!

Möjlighet till Prova-på-månad finns. Betalning sker månadsvis i förskott eller via terminsavgift med 10% rabatt.

Vid tre syskon eller fler familjemedlemmar, erbjuder vi också rabatt. Om du inte kan komma till din lektion så erbjuds du istället möjligheten att rida igen detta på annan lektion, inga återbetalningar gäller.

Övrig Information

Vintern 2021: Akut åtgärd av ridhusbotten då den blivit väldigt hård och hal. Ny åtgärd kommer ske i vår igen.

Lagat sargen och slussens dörrar.

Sommaren 2020: Total renovering av cafeterian samt omklädningsbaracken i samband med att en ny övernattnings-
                             barack köptes in. Även läktaren byggdes om.

Sommaren 2016: Renovering av ridhusets insida

Hösten 2012: Det nya ridhuset blåste sönder i stormen Gudrun men denna gång kunde föreningen lämna in det för lagning. Och tältet var på plats efter en månad.

I november 2011 hände det som inte får hända, stormen Berit slet vårt ridtält i bitar. Det tog Rosendahls Ryttarförening ca ett år att skaffa ett nytt och att få ordning på det hårt ansatta underlaget som blivit förstört av regn och snö.

Vi vill främst tacka kommunen och Idrottslyftet som gjorde detta möjligt, men även de övriga entreprenörer som bidragit på något sätt med material eller maskiner.

För att rida på Rosendahls ridskola måste du vara medlem i föreningen, vilket kostar 375 kr/person eller 650 kr/familj per år.

I medlemsavgiften ingår en prenumeration på Ridsportförbundets tidning, Häst & Ryttare samt en olycksfallsförsäkring.

För att läsa mer om föreningen så kan du klicka på denna länk: Rosendahls Ryttarförening

Just nu rider vi i paddock 20x45m, ridtält 18x36m samt ibland uteritter. Teori vid dåligt väder. Max 7 ryttare per grupp. Sista veckan innan jul är det alltid avsutten avslutning med lek och skoj och gemensam städning/ iordningsställande av utrustning inför nästa termin då hästarna vaccineras.

För mer information ring 0707-76 05 86. Du kan även använda detta nummer för att meddela mig när du inte kan komma till din ridlektion. Vilket är väldigt viktig, då det kanske behöver omstruktureras hur hästarna går den dagen, så att de alla får sin välbehövliga motion ändå.

Sidan uppdaterad: 2022-02-21