Lektioner

Rosendahls Ridskola

"Så nära egen häst-känslan du kan komma"

Gäller från Augusti 2017

Lektioner Måndagar - Fredagar

Nybörjare/Barn - 30 min á 150kr

Barn/Ungdom - 50min á 190kr

Vuxna - 60min á 245kr

Obs) VIKTIGT!

Möjlighet till Prova-på-månad finns.

Betalning sker månadsvis i förskott eller via terminsavgift med 10% rabatt.

Vid tre syskon eller fler familjemedlemmar, erbjuder vi också rabatt.

Övrig Viktig Information

Sommaren 2016: Renovering av ridhusets insida

I november 2011 hände det som inte får hända, stormen Berit slet vårt ridtältet i bitar. Rosendahls Ryttarförening har sedan dess jobbat febrilt med att ersätta tältet på något sätt.

Nu har vi äntligen rott detta i hamn och ett nytt ridtält står på plats. Vi vill främst tacka kommunen och Idrottslyftet som har gjort detta möjligt, men även de övriga entreprenörer som bidraget på något sätt med material eller maskiner.

För att rida på Rosendahls ridskola måste du vara medlem i föreningen, vilket kostar 375 kr/person eller 650 kr/familj per år.

I medlemsavgiften ingår en prenumeration på Ridsportförbundets tidning, Häst & Ryttare samt en olycksfallsförsäkring.

För att läsa mer om föreningen så kan du klicka på denna länk...

Rosendahls Ryttarförening

Just nu rider vi i paddock 20x45m, ridtält 18x36m samt ibland uteritter. Teori vid dåligt väder. Max 6 ryttare per grupp. Sista veckan innan jul är det alltid avsutten avslutning med lek och skoj och gemensam städning/ iordningsställande av utrustning inför nästa termin då hästarna vaccineras.

För mer information ring 0707-76 05 86. Du kan även använda detta nummer för att meddela mig när du inte kan komma till din ridlektion.

Sidan uppdaterad: 2017-01-04 kl. 16:25